Advent bij Gitaarhuys

Vorig jaar was het de eerste keer, en dit jaar dus de tweede keer, dat er een gitaarconcert plaats vond rondom kerst bij mij thuis. Samen met een aantal leerlingen hebben we voor familieleden en vrienden een half uurtje muziek gemaakt. Het was spannend en ontspannend tegelijk, maar met een dankbaar publiek: iedereen kreeg een groot applaus. Ook het vele samenspel maakte het concert vooral gezellig. 

Aan het eind is het altijd leuk om onder het genot van een kopje koffie of thee even met elkaar na te praten. Ik merk dat de leerlingen het leuk vinden na de optredens elkaar te leren kennen. Wat is het leuk om zulke fijne leerlingen te hebben!

Een mooie afsluiting van het muzikale jaar 2018 dus. Iedereen heeft nu lekker vakantie. Ik wens jullie hele fijne kerstdagen, geniet van het samenzijn met familie en vrienden en een goed, gezond en mooi muzikaal 2019!

Zoonslief hebben videos gemaakt die ik weer op mijn YouTube-kanaal heb geplaatst (klik op de foto). Deze keer is het één film geworden waarin alle optredens te zien en te beluisteren zijn. Op YouTube zijn de optredens op tijd te vinden, zodat er meteen naar een gewenst optreden gesprongen kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.