Dispuut Felsöörs (H)

Elk jaar wordt er door een goede vriend van mij in Felsöörs (een dorpje dicht bij het Balatonmeer in Hongarije) een dispuut georganiseerd. Verschillende bekende sprekers worden hierbij uitgenodigd. Er ontbrak alleen muziek. Daarom kreeg ik voor dit jaar een uitnodiging om het dispuut met gitaarmuziek te openen.

In eerste instantie heb ik de uitnodiging afgewezen, want: hoe krijg ik mijn gitaar in een volgepakte auto mee, en heb ik wel genoeg gelegenheid om mij goed voor te bereiden? Het was tenslotte aan het einde van de zomervakantie. Toch heb ik ja gezegd, want een vriend laat je niet in de steek. Ik heb een kort en gevarieerd programma in elkaar gezet met barok, Hongaarse en Zuid-Amerikaans gitaarmuziek.

Het publiek was dankbaar voor mijn bijdrage, waardoor ik mij zeer welkom voelde. De opnames zijn hier terug te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.