Archieven

Felsöörs dispuut

Op uitnodiging van goede vriend dr. Somogyi Ferenc opent Cseperke het congres welke gaat over levensbeschouwende onderwerpen. Het publiek wordt getrakteerd op barok, Hongaarse en Zuid-Amerikaanse gitaarmuziek.

Voorspeelavond 2020

 

Een voorspeelavond door leerlingen op gitaar voor ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en belangstellenden. Wat gebeurd er op les, waar zijn de leerlingen mee bezig? Dat laten ze u hier horen! De voorspeelavond duurt ongeveer drie kwartier tot een uur.

De toegang is gratis.

Katona Twins

Het meest brillante gitaarduo ter wereld, de Hongaarse Katona Twins, meesters in het klassieke repertoire maar ook moeiteloos overgaand in andere muziekstijlen, komen naar Rolde met een fantastisch programma.

Check: www.rolderconcerten.nl

Advent-optreden

In samenwerking met zangeres Daphne Visser verzorgen wij een optreden voor mensen die hier wonen en hun verzorgers.

Advent in Gitaarhuys 2018

Na het succes van vorig jaar heb ik besloten ook dit jaar weer een Gitaarhuys Advent te organiseren. Mijn woonkamer ga ik omtoveren tot een concertzaal. In een ontspannen sfeer gitaar spelen en luisteren voor en door mijn leerlingen.

Concert

Tijdens een tentoonstelling verzorgt Gitaarduo De Bruijn & Visser een muzikaal intermezzo.

Kerstfair Ermelo

Tijdens de kerstfair zal ik gitaar spelen met Bart Willemsen (piano), Daphne Visser (sopraan) en zullen ook een paar leerlingen van mij te horen zijn. Dit alles in een sfeervolle ambiance waar allerlei (kerst)spulletjes te koop zullen zijn.

Advent bij Gitaarhuys

Het heeft iets weg van een voorspeelavond, maar deze is dan wel speciaal. Optredens van en voor mijn leerlingen, ondergedompeld in kerstsfeer.