Geschiedenis: Friends for Friendsconcert 1998

Interieur Nederlands Hervormde kerk te Fransum (Gr)Ik woonde nog maar net een jaar in Nederland toen ik werd gevraagd om samen met vrienden een concert te geven in een heel klein kerkje op het platte land van Groningen. Laatst vond ik de audiobestanden en besloot ze te digitaliseren en op YouTube te zetten.

Muziek van Vincenzo Capirola, Joan Maria da Crema, Diego Ortiz, Bach, Mauro Giuliani en nog meer… Afwisseling was er van organist David de Jong. Van hem heb ik helaas geen geluidsbestanden.

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op mijn YouTube-kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.