Geslaagd Promsconcert 2017 in Zeewolde

Op uitnodiging van de Algemene Muziekvereniging Zeewolde, liet het Gitaarduo De Bruijn & Visser dit jaar van zich horen. In een goed gevuld theater Lux in Zeewolde mochten Cseperke en Theo twee maal tien minuten programma ten gehoren brengen. En dat klonk indrukwekkend!

Na de opening met een Rondo van de Britse componist Handel door een zes-tal koperblazers, was het de beurt aan het fanfarekorps uit Zeewolde. Theo en Cseperke openden hun bijdrage met een al eerder gespeeld werk van Van der Staak: Zapateado. Ze vervolgden hun optreden met twee delen uit de film Amelie met muziek van Yann Tiersen.

Na de pauze werd er weer een afwisselend programma ten gehore gebracht waarin Theo en Cseperke achtereenvolgens Green Island van Michael Langer en Libertango van Astor Piazzolla ten gehore brachten. Een oorverdovend applaus en een mooie bos bloemen viel beide gitaristen ten deel. Een mooi opgezet en afwisselend concert! Volgend jaar in een tent…?!


Pieter van der Staak: Zapateado

Yann Tiersen (arr. Maud Laforest): Comptine d’un Autre Ete / La Valse des Monstres

Michael Langer / Rainer Falk: Green Island

Astor Piazzolla: Libertango

Ook Zeewolde Actueel publiceerde een artikel naar aanleiding van dit Proms concert. Klik hier voor “Konings-proms: klasse en souplesse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.