Havenconcert 2016

Het is inmiddels ‘vaste prik’ in Zeewolde: op de laatste zaterdag van augustus vind aan de Aanloophaven het jaarlijkse open lucht Havenconcert plaats. Gastmuzikanten zijn o.a. David van Amstel op zingende zaag en het gitaarduo De Bruijn & Visser. Zoals altijd is er een speciale rol weggelegd voor het mobiele carillon van beiaardier Boudewijn Zwart. Stoelen staan klaar vanaf 20.30 uur aan de kade. Wilt u verzekerd zijn van een gratis zitplek? Kom ruim op tijd of neem eigen (klap)stoelen mee.

Het havenconcert tijdens een eerdere editie...
Het havenconcert tijdens een eerdere editie

Wat u kunt verwachten…

Sfeervol genieten van klassieke muziek in de open lucht. Zitplekken zijn geheel gratis.

Weer of geen weer?

Een prachtige zomeravond valt helaas niet te garanderen. Door uzelf bij nat of koud weer te voorzien van een paraplu, regenkleding, warme deken of trui kan toch onbezorgd van het concert genoten worden.

Heeft u een bootje?

Overweeg dan eens het concert vanaf het water te beluisteren! Met wat kaarsjes of lampjes op de boot draagt u op bijzondere wijze bij aan de sfeer van de avond. Houdt er wel rekening mee dat de muzikanten naar het publiek op de kade gericht staan, waardoor u misschien niet alles even goed mee krijgt. Wellicht overbodig om te melden maar toch belangrijk: gelieve tijdens het concert niet te varen of met luid volume te praten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.